Wie is Nana?

Mijn omgeving ziet me geregeld als een gedreven, empathische, optimistische vrouw. Soms afstandelijk of onbereikbaar maar niets lijkt altijd wat het is op het eerste zicht. Want de werkelijkheid klinkt totaal anders. Daarom onthul ik hier graag wat ‘Nana secrets’… 

  • Ik gedraag me misschien wat afstandelijk, maar in het echte leven ben ik dat geenszins. Als je me toelaat, komt daar een mooie samenwerking van.
  • Ik weet wat ik wil en wek een dominante indruk, maar gebruik die op mijn eigen juiste manier.
  • Respect en eerlijkheid zijn erg belangrijk voor mij.

Ik ben uniek en mysterieus. Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat ik voel of denk, want ik ben geen open boek. Ik bescherm mezelf met een vorm van zelfbeheersing, die zich uit als een vorm van standvastigheid en wil mezelf of anderen niet pijnigen.

 

  • Details zijn buitengewoon belangrijk voor mij. Ik vind bijna altijd antwoorden op mijn vragen wanneer ik ze bestudeer.
  • Ik zoek naar de gezichtsuitdrukking en lichaamshouding bij mensen, die mij vertellen wat zij voelen of denken.
  • Ik kijk je altijd recht in de ogen, want die vertellen mij de waarheid.
  • Ik ben me bewust van mijn emotionele intelligentie en laat me hierdoor vaak leiden. Mijn passie is zo intens dat sommige mensen een stap terugzetten. Maar als je de tijd neemt om wat verder te zoeken, ontdek je dat mijn expertise op de juiste plek zit.
  • Ik geniet van kleine dingen in het leven, maar moet wel passie voelen. Die vormt mijn drijfveer en wil ik zoveel mogelijk delen.
  • Soms ben ik erg afwezig. Geen gevolg van desinteresse, maar omdat ik verzonken ben in mijn eigen wereld. Maar ik kom altijd terug met oplossingen en nieuwe werkvormen.

Beoordeel mij niet te snel, maar neem mij zoals ik kom… Een bron van inspiratie, motivatie en expertise!

N

Ik ben gedreven, maar niet te...

N

Ik weet wat ik wil, maar niet te...

N

Ik ben gepassioneerd, maar niet te...

N

Ik ben gemotiveerd, maar niet te...

Dringend nood aan een nieuwe, actuele manier van werken die veel interne problemen oplost? Nana Bo is je perfecte partner, gids én expert!

LET'S CONNECT

#you're my tribe

Nanagement

Dringend nood aan een nieuwe, actuele manier van werken die veel interne problemen oplost? Nana Bo is je perfecte partner, gids én expert!